Od požiralnika do zadnjika. Od smrklja do meda.

Zadeva: Vabilo na spletni seminar Praktični vodnik po eozinofilnem ezofagitisu

Kdaj: V sredo 10. junija ob 20. uri

Kje: V vaši delovni ali dnevni sobi (priporočamo kavč z bližino hladilnika)

 

Drage kolegice, dragi kolegi!

 
Koronavirus in z njim povezane omejitve so nam precej zagodli. Prisiljeni smo se odpovedati marsikateremu družabnemu in strokovnemu dogodku. Naša resničnost je postala vsaj na nekaterih področjih bolj virtualna.
 
Zato vas skupaj s podjetjem Ewopharma, ki zastopa Dr. Falk Pharma GMBH,  vabim v sredo 10. junija ob 20. uri v našo Spletno seminarno, kjer bova z profesorjem dr. Bojanom Tepešem, internistom gastroenterologom, govorila o eozinofilnem ezofagitisu s poudarkom na praktičnih napotkih za klinično obravnavo bolnikov s to boleznijo. Zato smo naš seminar poimenovali Praktični vodnik po eozinofilnem ezofagitisu. Namesto klasičnih predavanj sva vam s prof. Tepešem pripravila, vsaj upam, zanimiv in zabaven pogovor o etiologiji, diagnostiki in predvsem o zdravljenju eozinofilnega ezofagitisa v obliki vprašanj in odgovorov, temelječih na najnovejših znanstvenih dognanjih in lastnih izkušnjah. Pa tudi kakšno provokacijo in razmišljanje »out of the box« si bova privoščila. Ogled priporočamo zlasti (ampak ne samo) tistim, ki ste zamudili januarski »launch« (sl. lansiranje, tudi splavitev) Jorveze, prvega zdravila na svetu, ki je registrirano za zdravljenje eozinofilnega ezofagitisa, v Festivalni dvorani. Posebej pa se s prof. Tepešem veseliva vaših vprašanj in komentarjev!
 
Na dogodek se lahko prijavite preko naše spletne strani:
 
Za parkiranje bo poskrbljeno na vašem dvorišču, pijačo in jedačo si priskrbite tokrat izjemoma sami, mi pa bomo poskrbeli za zanimiv in na trenutke provokativen strokovni program.
 
Upam, da se boste odločili, da preživite prijeten in zanimiv junijski večer v naši družbi! 
 
Prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet.
tajnik Delovne skupine za eozinofilne bolezni prebavil ESPGHAN,
virtualni direktor Spletne seminarne
 

Prijava ni več mogoča.