Skoraj vse o kroničnih vnetnih črevesnih boleznih Alergije pri dojenčkih in malčkih – iz prakse za prakso Le bouillon postbiotique

 »Skoraj vse o kroničnih vnetnih črevesnih boleznih (vključno z najnovejšimi novostmi) v samo dveh urah«

 

Spletni seminar oz. okrogla miza
 
 
Komu je namenjen: specialistom in specializantom gastroenterologije, interne medicine, abdominalne kirurgije, družinske medicine in pediatrije

Kdaj: V sredo 9. decembra od 19. do 21. ure

Kje: V vaši dnevni ali delovni sobi (priporčamo, da imate zraven dobro založen hladilnik)

Voditelj: prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet., pediater gastroenterolog

Gosti: dr. Gregor Novak, dr.med., internist gastroenterolog; dr. Nataša Smrekar, internistka gastroenterologinja; doc. dr. Gregor Norčič, abdominalni kirurg; prof. dr. Danica Rotar Pavlič, dr. med., specialistka družinske medicine; dr. Anija Orel, magistra prehrane

Organizator: Spletna seminarna Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano v sodelovanju s Slovenskim združenjem za gastroenterologijo in hepatologijo
 
 
Drage kolegice in kolegi!
 
Vabimo vas na spletni seminar »Skoraj vse o kroničnih vnetnih črevesnih boleznih (vključno z najnovejšimi novostmi) v samo dveh urah«. Za vse, ki ste se v preteklega pol leta že »prenajedli« različnih navideznih (oz. virtualnih) izobraževanj, samo to: mi delamo stvari drugače. Tisti, ki ste se v preteklih letih udeležili katerega od kongresov ali drugih izobraževanj v organizaciji našega »Inštituta«, zlasti pa tisti, ki ste si v letošnjem letu ogledali katerega od naših spletnih seminarjev, verjetno veste za kaj gre. Že spomladi smo ustanovili »Spletno seminarno« z lastnim televizijskim studiem in televizijsko ekipo, vsak seminar ima scenarij, režijo, voditelje… Mi pravzaprav delamo TV oddaje.
 
V tokratnem seminarju bi radi zelo jedrnato in predvsem zelo za vsakdanjo klinično prakso uporabno povedali vse ključne informacije o diagnostiki in zlasti zdravljenju kroničnih vnetnih črevesnih bolezni. A ne bojte se, ne bomo površni ali celo banalni. Vključili bomo tudi, kot smo povedali v naslovu, »najnovejše novosti«, pa tudi ostale teme bodo podane v zelo k posameznim problemom orientirani vsebini.
 
Oddaja bo potekala v obliki pogovora (talk show) med voditeljem in gosti, strokovnjaki z različnih področij obravnave bolnikov s KVČB. Ti bodo na zelo direktna vprašanja odgovarjali z zelo neposrednimi in praktičnimi odgovori, podkrepljenimi s slajdi. In seveda na koncu odgovarjali na vaša vprašanja. Da bo zadeva ne samo zelo uporabna, ampak tudi gledljiva in zabavna pa…. Zaupajte naši ekipi!
 
Za vse, ki imate radi v življenju stvari predvidljive in urejene (anankasti in nekatere multinacionalke), je priložen tudi »navidezni program« s temami in s predavatelji. Ampak kot rečeno, predavanj ne bo, ampak pogovor z odgovori v obliki zelo kratkih prezentacij.
Udeležba je seveda brezplačna (kar pa ne pomeni, da se ne splača).
 
Za svojo hrano in pijačo boste sicer morali poskrbeti sami, za aktualen in zelo uporaben program, obilico znanja in za dobro voljo bomo poskrbeli mi!
 
Se gledamo!
 
Prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet.
Navidezni direktor Spletne seminarne
 

Prijavni obrazec

Prosimo, da izpolnite obrazec in kliknite potrdi.


Ime
Priimek
Naziv
Delovno mesto
Organizacija
Kraj
Telefon
E-mail
Želim prejemati obvestila.
Potrjujem, da so vsi navedeni podatki pravilni in da bom v primeru neudeležbe organizatorja o tem pravočasno obvestil.
 

According to Slovenian Law (ZVOP-1) on privacy protection, all personal data will be treated strictly confidentially and used only by Entrapharm to keep you informed on Scientific events of your interest. Personal data will not be divulged to third parties.

S prijavo na dogodek dovoljujem, da Inštitut za probiotike in funkcionalno hrano d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke za potrebe dogodka, na katerega se prijavljam.

S klikom na "želim prejemati obvestila" se lahko prijavite tudi v bazo podatkov Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano, ki omogoča, da boste obveščeni o dogodkih, ki jih Inštitut organizira in bi bili za vas potencialno zanimivi.

S tem tudi soglašate, da ste seznanjen(i), da se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja obvestil in imate pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v politiki zasebnosti.

Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, GDPR).