Skoraj vse o kroničnih vnetnih črevesnih boleznih Alergije pri dojenčkih in malčkih – iz prakse za prakso Le bouillon postbiotique

Alergije pri dojenčkih in malčkih – iz prakse za prakso

 
Kdaj: v torek 24.11. z začetkom ob 19. uri

Organizator: Spletna semenarna Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano

Sponzor: Abbott Laboratories
 
 
Drage kolegice, dragi kolegi!
 
Bolj kot pritiska korona, več se navidezno družimo. Ekipa spletne seminarne in Abbott Laboratories vas vabimo na spletni seminar o eni izmed najbolj pogostih zdravstvenih težav pri dojenčkih in malčkih – alergijah. Z našo osrednjo gostjo, pediatrično alergologinjo Anjo Koren Jeverica, se bova pogovarjala o kliničnih slikah različnih alergijskih bolezni, ki se pojavljajo v zgodnjem življenjskem obdobju, pravilnih diagnostičnih pristopih in seveda o preprečevanju in zdravljenju teh bolezni. Prepričani smo, da bomo v seminarju razčistili marsikatero dilemo, ki se vam pojavlja pri vašem vsakdanjem delu z malimi bolniki. Prav zato, ker je namen seminarja dati čim več praktično uporabnih informacij in nasvetov, smo dali seminarju podnaslov »iz prakse za prakso«.
 
S predstavnikoma podjetja Abbott Urško Jelnikar in Vidom Borkom pa se bomo pogovarjali o posebni sestavi in delovanju hipoalergenih otroških formul Similac Alimentum in Similac EloCare ter o vlogi  posameznih sestavin pri zdravljenju alergijskih bolezni in zagotavljanju splošnega zdravja.
 
Za povrh pa boste spoznali še nekaj zelo zelo posebnih alergij (informacija je primerna samo za odrasle) in slišali nekaj simpatične glasbe. 
 
 
Udeležba na spletnem seminarju je seveda brezplačna. Prijavite se preko spletnega obrazca spodaj.
 
 
Zagotavljamo vam, da boste z nami preživeli zelo zanimiv, poučen in zabaven večer.
Se gledamo v torek!
 
Prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet.
Navidezni direktor Spletne seminarne
 

Prijavni obrazec

Prosimo, da izpolnite obrazec in kliknite potrdi.


Ime
Priimek
Naziv
Delovno mesto
Organizacija
Kraj
Telefon
E-mail
Želim prejemati obvestila.
Potrjujem, da so vsi navedeni podatki pravilni in da bom v primeru neudeležbe organizatorja o tem pravočasno obvestil.
 

According to Slovenian Law (ZVOP-1) on privacy protection, all personal data will be treated strictly confidentially and used only by Entrapharm to keep you informed on Scientific events of your interest. Personal data will not be divulged to third parties.

S prijavo na dogodek dovoljujem, da Inštitut za probiotike in funkcionalno hrano d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke za potrebe dogodka, na katerega se prijavljam.

S klikom na "želim prejemati obvestila" se lahko prijavite tudi v bazo podatkov Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano, ki omogoča, da boste obveščeni o dogodkih, ki jih Inštitut organizira in bi bili za vas potencialno zanimivi.

S tem tudi soglašate, da ste seznanjen(i), da se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja obvestil in imate pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v politiki zasebnosti.

Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, GDPR).