Skoraj vse o funkcionalnih gastrointestinalnih motnjah pri odraslih

Od požiralnika do zadnjika. Od smrklja do meda.

(Launch družb Marifarm in Aboca)

 

Voditeljica: Maja Martina Merljak

Predavatelji: prof. dr. Rok Orel, dr.med., znan. svet.; prof. dr. Borut Štrukelj, mag. pharm.; prim. Valentin Sojar, dr. med.;  doc. dr. Mojca Korošec, dipl. ing. živil. tehnol., Ivana Kačarević, mag. pharm.; Bojan Martinšek, univ. dip. biolog
Kdaj: V sredo 27. januarja ob 19. uri
 
 
 
Drage kolegice in kolegi!
 
Besedo »launch« v poslovnem svetu uporabljamo za lansiranje, splavitev, izstrelitev nove blagovne znamke ali novih izdelkov na trg. Na takih dogodkih se običajno prepletajo strokovna predavanja, predstavitev izdelkov, pridih glamurja, svečanosti…
 
Strokovne teme bodo, kot ste verjetno že vajeni, zelo praktično obarvane. Dispepsija in zaprtje, diagnostika in zdravljenje, pa še tema, o kateri relativno malo govorimo, čeprav se z njo dostikrat srečujemo v praksi, pogosti problemi s področja danke in zadnjika. Pri tem sem posebej vesel, da bomo gostili tudi izjemnega strokovnjaka za »down under«, kirurga in proktologa prim. Valentina Sojarja.
 
O izdelkih italijanske družbe Aboca, ki jih na našem trgu zastopa podjetje Marifarm in nam jih bodo predstavili njihovi predstavniki, bi lahko v eni definiciji rekli: Ko se srečajo naravne sestavine in visoka tehnologija. Sestavine, ki izvirajo predvsem iz zdravilnih rastlin in medu so z inovativnimi postopki obdelane tako, da tvorijo molekularne komplekse s povsem novimi mehanizmi delovanja. Zelo zanimive in z znanstvenimi dokazi podprte zgodbe. Da bomo posamezne mehanizme lažje razumeli, predvsem pa, da bomo poskrbeli za našo široko razgledanost, smo k  nam povabili profesorja farmacije dr. Boruta Štruklja in strokovnjakinjo za čebele in njihove pridelke docentko dr. Mojco Korošec. Kaj ima pri vsem tem smrkelj, pa boste izvedeli, če se nam boste pridružili.
 
Za glamur, pa tudi za to, da bo naše srečanje kar se da prijetno in zabavno, pa bo poskrbela gostiteljica in voditeljica programa, igralka, pevka in še kaj, Maja Martina Merljak. In verjemite, na našem seminarju bomo dodobra izkoristili vse njene talente!
Kot vedno je tudi tokrat prijava in udeležba na seminarju za udeležence brezplačna.
 
 
Kdor ve, kaj delamo, tega ne bo hotel zamuditi! Kdor še ne ve, naj pa že enkrat pogleda!
 
Se gledamo!
 
 
Prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet.
Navidezni direktor Spletne seminarne

Prijava ni več mogoča.