Od požiralnika do zadnjika. Od smrklja do meda.

Spletni seminar

 

»Le bouillon postbiotique« ali Kaj je smiselno vedeti o prebiotikih, oligosaharidih humanega mleka in postbiotikih v materinem mleku in v otroških mlečnih formulah

 
 
Kdaj: V sredo 18. novembra z začetkom ob 20. uri

Kje: V vaši delovni ali dnevni sobi (priporočamo kavč z bližino hladilnika)

Organizator: prof. dr. Rok Orel in Spletna seminarna

Sponzor: 
Danone Nutricia Early Life Nutrition
 

Drage kolegice in kolegi farmacevti in farmacevtski tehniki!
 
V imenu Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano in sponzorja dogodka podjetja Nutricia bi vas rad povabil na spletni seminar »Le boillon postbiotique« ali Kaj je smiselno vedeti o prebiotikih, oligosaharidih humanega mleka in postbiotikih v materinem mleku in v otroških mlečnih formulah.
 
V televizijskem studiu naše Spletne seminarne bom gostil tri priznane slovenske strokovnjake s področja farmacije, pediatrije in nutricionistike: profesorja doktorja Boruta Štruklja, magistra farmacije, Evo Mojškrc, doktorico medicine, specialistko pediatrije in Rebeko Mahorič, diplomirano inženirko živilske tehnologije. Poleg v naslovu omenjenih tem se bomo pogovarjali tudi o funkcionalnih prebavnih motnjah pri dojenčkih in prehranskih ukrepih, s katerimi jih lahko ublažimo. V diskusiji, ki bo sledila pogovorom z gosti, boste lahko mojim gostom in meni zastavili vprašanja, mi pa bomo skušali odgovoriti nanje.
 
Ker pa želimo, da z nami preživite ne samo zelo poučen ampak tudi zelo zabaven večer, smo za vas pripravili še malo dodatnega izobraževanja. Veliki mojster visoke francoske kuhinje chef Roch LeCoq in njegova prikupna asistentka Joujou nas bosta naučila, kako se skuha pravi bouillon postbiotique. Pustite se presenetiti! Pustite se zapeljati, kot bi rekli Francozi, v »L'art de vivre«!
 
Na dogodek se lahko prijavite preko naše spletne strani:
 
 
Prijava in udeležba sta seveda brezplačni. Za pijačo in jedačo boste žel morali poskrbeti sami, mi pa bomo poskrbeli za zanimiv in na trenutke provokativen strokovni program. 
Upam, da se boste odločili, da preživite prijeten in zanimiv jesenski večer v naši družbi!

 
Navidezni (virtualni) direktor Spletne seminarne
 
Prof. dr. Rok Orel, dr. med., znan. svet.

Prijava ni več mogoča.