O INŠTITUTU

 

Vse, kar imamo, lahko nosimo s seboj.

To je znanje. Inštitut za probiotike in funkcionalno hrano se ukvarja z raziskovanjem, organizacijo strokovnih srečanj, izdajanjem publikacij, s poučevanjem in  svetovanjem na področjih, kjer hrana predstavlja pomemben element ohranjanja zdravja in zdravljenja bolezni.

Probiotiki, specifični živi mikroorganizmi, ki zaužiti v zadostni količini koristno vplivajo na zdravje, in prebiotiki, snovi, ki spodbujajo rast ter aktivnost koristnih mikroorganizmov v prebavilih, so najpomembnejše, a ne edino področje našega delovanja. Vedno pogosteje imamo opravka s specializirani živili in s prehranskimi dopolnili, katerih namen je koristen vpliv na zdravje, zmanjševanje tveganja za določene bolezni ali del zdravljenja le-teh.

Z mrežo vrhunskih strokovnjakov s področij medicine, živilstva, biotehnologije, mikrobiologije, informacijskih tehnologij in organizacije izvajamo projekte s področja znanosti in njenih aplikacij v proizvodnjo, strokovnega svetovanja partnerjem, usmerjenega izobraževanja, informiranja strokovnih in laičnih javnosti. Naše vodilo je, da vse naše dejavnosti temeljijo na trdnih znanstvenih spoznanjih različnih strok (evidence-based) in da svoje znanje prenašamo na širok krog poslovnih partnerjev ter končnih uporabnikov.
Prijava na e-novice

Prosimo, da izpolnite obrazec in kliknite potrdi.


Ime
Priimek
Naziv
Delovno mesto
Organizacija
Kraj
Telefon
E-mail
Želim prejemati obvestila.
 

According to Slovenian Law (ZVOP-1) on privacy protection, all personal data will be treated strictly confidentially and used only by Entrapharm to keep you informed on Scientific events of your interest. Personal data will not be divulged to third parties.

S klikom na "želim prejemati obvestila" se lahko prijavite tudi v bazo podatkov Inštituta za probiotike in funkcionalno hrano, ki omogoča, da boste obveščeni o dogodkih, ki jih Inštitut organizira in bi bili za vas potencialno zanimivi.

S tem tudi soglašate, da ste seznanjen(i), da se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja obvestil in imate pravico do izbrisa, vpogleda in prenosa svojih osebnih podatkov. Več o tem v politiki zasebnosti.

Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov uporabnika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami predpisov o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, GDPR).